Back to All Events

Eva Koch i Regelbau 411


  • 1 Hovedvejen Thyholm, 7790 Denmark (map)

Eva Koch lader lysende fredsduer 
flytter ind i bunkernes mørke

30.06.2019 – 18.08.2019 med åbning d. 29. juni kl. 14 og åbningstider hver dag kl. 10-17

eva-koch-web-01.jpg

Et vandfald stormer ned ad den rå beton. De hvide duer sidder langs væggene og gør, som duer nu gør. Engang imellem flyver en af dem op, du hører vingernes slag og ser den lande et andet sted.

Du befinder dig i den mørke, kolde og fugtige kunsthal Regelbau 411, hvor den danske videokunstner Eva Koch folder sine fredduers vinger ud. De to bunkere fra Anden Verdenskrig bliver i syv uger hjemsted for duer, vandfald og spirende blomster i udstillingen WATERFRONT

Koch arbejder med stedsspecifik videokunst. Hun bruger videomediets lys og lyd til at vække arkitekturen til live. Oplev duer frigjort fra videobilledets ramme som en levende illusion og oplev Islands største vandfald i en bunker med lavt til loftet.

Eva Koch (f. 1953) bor og arbejder i København. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1992. I 2011 modtog hun hædersbevisningen Thorvaldsen Medaillen for sit arbejde. 

Koch har blandt andet deltaget i Venedig Biennalen og haft soloudstillinger på SCA Gallery i Sydney,  Ny Carlsberg Glyptotek og i Cisterne. 

Earlier Event: June 24
Arttalk med videokunstner Eva Koch