Podcast

Premium Fantasy by Artor Jesus Inkerö

Listen to a conversation between the artist Artor Jesus Inkerö and the curator at Regelbau 411 Mikkel Elming. Regelbau 411 is an art centre of international contemporary art. For every exhibition we release an episode of our podcast. This is the first episode in English. This episode is about the exhibition Premium Fantasy running in spring 2019.

Read More
Michael Ruby
SuperHits af Vinyl -terror & -horror

SuperHits er både titlen på Vinyl -terror & -horrors udstilling i Regelbau 411 og på en opsamlingsplade fra 80'erne. Hør om udstillingen, som er skabt specielt til Regelbau 411. I podcasten kan du møde kunstnerne og høre optagelser fra udstillingen.

Read More
Michael Ruby
Fe af Alex Mørch

Hvordan lyder jern? Få svaret i andet afsnit af podcasten om kunsthallen Regelbau 411, som handler om den første kunstudstilling i bunkerne på Thyholm. Udstillingen hedder Fe og er skabt af lydkunstneren og komponisten Alex Mørch. Hør, hvorfor udstillingen hedder Fe og lidt om tankerne bag kunsten. Udstillingen er skabt specielt til Regelbau 411, og i podcasten kan du møde kunstneren og høre optagelser fra udstillingen.

Read More
Regelbau 411 - En introduktion

1. juli 2018 fik Danmark en ny kunsthal i et bunkerkompleks på halvøen Thyholm ved Oddesund. Regelbau 411 er en international kunsthal for lyd-, lys- og videokunst. I dette første afsnit af podcasten for Regelbau 411 kan du høre, hvordan det hele startede, og hvad der kommer til at ske de næste to år. De næste afsnit kommer til at handle om de skiftende udstillinger i bunkerne.

Read More