Artor Jesus Inkerö

24.03.19 - 12.05.19

Stilbillede fra værket "Premium Fantasy" som vises for første gang i Regelbau 411
Still from the video work "Premium Fantasy" that will be shown for the first time at Regelbau 411

Kroppen er ren. Tøjet er mærkevarer. Hotelværelset er dyrt og stille som vandet i en cyan blå swimmingpool. Alting står, som det skal; som et stilrent drømmescenarium – som en Premium Fantasy. Men luksusproblemerne hober sig op bag den skønne facade. Regelbau 411 byder dig velkommen til åbning

Regelbau 411 inviterer dig til udstillingen Premium Fantasy af en vigtig repræsentant for ung skandinavisk samtidskunst. Den finske kunstner Artor Jesus Inkerö er et barn af sin tid. Inkerös videoer fremstiller livet i en handlingslammet og priviligeret nutid, hvor alt er lidt for perfekt. Med sine værker rammer Inkerö hovedet på sømmet i sin beskrivelse af nutidige generationer. 

Inkerö spiller hovedrollen i sine værker, som enhver millennial og post-millenial er hovedrollen i eget liv, men karakteren er altid alene og altid uden mål eller gejst. Med en elegant underspillet opsætning berører Inkerö vigtige temaer i det nutidige vestlige menneskes livsforhold.

Udover en række værker fra Inkerös stærke bagkatalog, vil du kunne opleve tre helt nye videoer i udstillingen produceret i Japan og Finland i 2018-2019. 

Udstillingen kan opleves 24.03.19 - 12.05.19 hver dag kl. 10-17

The body is clean. The cloth is in vogue. The hotel room is expensive and silent like the water of a cyan blue swimming pool. Everything is in the right place as in a stylish dream scenario - like a Premium Fantasy. But the luxury problems are building up behind the beautiful varnish.

Regelbau 411 invites you to the exhibition Premium Fantasy by an important representative of young Scandinavian contemporary art. The Finnish artist Artor Jesus Inkerö is indeed of the third millenium. Inkerö's video works present the human condition in a paralyzed and privileged present where everything is a bit too perfect. With their works, Inkerö hits the nail on the head in describing contemporary generations.

Inkerö plays the main character in the works like any millennial or post millennial plays the leading part in their own life. The character is always alone, always missing drive and enthusiasm. With an elegantly downplayed scenography Inkerö touches important themes in the lives of contemporary western society.

Apart from some great and already known works, you will be able to experience three completely new videos in the exhibition, produced in Japan and Finland in 2018-2019.

The exhibition is open from 03.24.19 - 05.12.19 every day 10am - 5pm