alex moerch 10.jpg

Udstillinger

Premium Fantasy
af Artor Jesus Inkerö

Stilbillede fra værket "Premium Fantasy" som vises for første gang i Regelbau 411

Stilbillede fra værket "Premium Fantasy" som vises for første gang i Regelbau 411

Kroppen er ren. Tøjet er mærkevarer. Hotelværelset er dyrt og stille som vandet i en cyan blå swimmingpool. Alting står, som det skal; som et stilrent drømmescenarium – som en Premium Fantasy. Men luksusproblemerne hober sig op bag den skønne facade. Regelbau 411 byder dig velkommen til åbning

Regelbau 411 inviterer dig til udstillingen Premium Fantasy af en vigtig repræsentant for ung skandinavisk samtidskunst. Den finske kunstner Artor Jesus Inkerö er et barn af sin tid. Inkerös videoer fremstiller livet i en handlingslammet og priviligeret nutid, hvor alt er lidt for perfekt. Med sine værker rammer Inkerö hovedet på sømmet i sin beskrivelse af nutidige generationer. 

Inkerö spiller hovedrollen i sine værker, som enhver millennial og post-millenial er hovedrollen i eget liv, men karakteren er altid alene og altid uden mål eller gejst. Med en elegant underspillet opsætning berører Inkerö vigtige temaer i det nutidige vestlige menneskes livsforhold.

Udover en række værker fra Inkerös stærke bagkatalog, vil du kunne opleve fire helt nye videoer i udstillingen produceret i Japan og Finland i 2018-2019. 

Udstillingen kan opleves 24.03.19 - 16.06.19 hver dag kl. 10-17Læs om tidligere udstillinger

IMG_6558.JPG

Andreas Sahl Andersen, Falco Pols & Alex Andropoulos

Udstillingen Sus

_MG_6962.jpg

Vinyl -terror &

-horror

Udstillingen SuperHits

_MG_6630.jpg

Alex Mørch

Udstillingen Fe

kimg5.jpg

Kim Grønborg

Udstillingen What Lost Elements Can Be Used For?